Aljbin Kurti uhapšen ispred kosovske skupštine

Izvor: BKTV News, 24.Nov.2017, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aljbin Kurti uhapšen ispred kosovske skupštine

Aljbin Kurti, poslanik pokreta Samoopredeljenje u kosovskoj skupštini uhapšen je jutros ispred zgrade skupštine, javlja RTK2.

Navodi se da su, osim Kurtija, uhapšene i dve poslanice tog pokreta Aljbuljena Hadžiju i Donika Kadaj Bujupi.

Kosovska policija saopštila je u sredu da traga za poslanikom Kurtijem na osnovu naloga za hapšenje koji je izdao Osnovni sud u Prištini, preneo je portal Kalikso,

Taj portal je objavio da su policajci viđeni ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Kurtijevog stana u Prištini gde ga navodno nisu pronašli, navedeno je u pres klipingu Unmika.

Policija je takođe pretražila kancelarije Samoopredeljenja u kosovskom parlamentu.

Dačić odgovorio Pacoliju: Kad sam ja toliko mali, a ti tako veliki, što niste ušli u Unesko?

Navedeno je da je četvoro poslanika Samoopredeljenja trebalo da se pojavi pred Osnovnim sudom u Prištini u sredu zbog bacanja suzavca u parlamentu u prethodnom sazivu kosovske skupštine.

Anđelković za BKTVNews o poseti albanskog predsednika: Jasno je da imaju pretenzije prema Medveđi!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.