Albanski teroristi padaju! Posle Remija, upućeni NOVI POZIVI Suda za ratne zločine

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski teroristi padaju! Posle Remija, upućeni NOVI POZIVI Suda za ratne zločine

Nakon što je krajem prošle nedelje bivši komandant Operativne zone takozvane Oslovodilačke vojske Kosova za Lap i bivši poslanik Skupštine Kosova Rustem Mustafa Remi pozvan da pred Specijalnim sudom 14. januara da izjavu, pozivi iz Specijalnog suda su stigli i šefu vojnog suda tzv. OVK Sokolju Dobruni

Pozivi su stigli i Nazifu Mehmetiju koji je poznat kao komandant "Dini", i bivšem komandantu OVK Sami Ljuštakuu.

Šef vojnog suda tzv. OVK Sokolj Dobruna je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pozvan da se 12. decembra pojavi u Specijalnom sudu za ratne zločine.

On je u jednoj emisiji rekao da ne zna u kom je svojstvu pozvan da se pojavi pred sudom, ali da ga je "slovenska kancelarija" Specijalnog tužilaštva uputila to da uradi.

Dobruna je, za medije sa Kosova, kazao i da teroristička OVK nije počinila nikakav zločin, ali da će on sarađivati sa sudom.

- Nazif Mehmeti, poznat kao komandant Dini, pozvan je da da izjavu 22, 23 i 24. januara - izjavio je njegov advokat Tahir Recaj.

Sami Ljuštaku je takođe pozvan da svoju izjavu da 14. januara 2019. godine.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pred Specijalnim sudom za ratne zločine OVK Veselji, Čeku, Ljimaj... DVA KLJUČNA IMENA NEDOSTAJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 10:24

Poslanik Socijaldemokratske inicijative u vladi lažne države Kosovo Miljaim Zeka otkrio je ko će se sve naći pred sudom za zločine OVK...U intervjuu za televiziju T7 Zeka je rekao da će Specijalno tužilaštvo Specijalnog suda za procesuiranje ratnih zločina u Hagu uskoro pozvati nekolicinu albanskih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.