Albanski mediji na KiM napali Vučića: Smeta im Danilova majica

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 12:47

Albanski mediji na KiM napali Vučića: Smeta im Danilova majica

Albanski mediji sa Kosova i Metohije napali su predsednika Srbije Aleksandra Vučića, pišu Novosti.

Glavni razlog je njegov sin Danilo Vučić koji je u Gračanici na Vidovdan nosio majcu na kojoj piše "Predaja nije opcija."

Vest o tome da je Danilo sa Srbima na KiM na Vidovdan zasmetala je albanskim portalima "Zeri" i "Koha". Posebno im je trn u oku to što sin predsednika novi majicu na kojoj piše "Predaja nije opcija".

Oni u tekstovima navode da je Vučićev >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sin na "vidovdanskim demonstracijama", iako se godinama unazad liturginama i molebanima obeležava ovaj važan dan na Kosovu i Metohiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAPAD ALBANACA NA VUČIĆA: Prištinski mediji udarili na sina predsednika Srbije jer na Vidovdan na KiM nosi majicu "Predaja nije opcija"

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2023

Nekoliko stotina Srba se okupilo u manastiru Gračanica kako bi obeležili veliki srpski praznik Vidovdan...Albanski mediji sa Kosova i Metohije poveli su kampanju protiv Danila Vučića, nakon što je sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, posetio južnu srpsku pokrajinu na Vidovdan, noseći majicu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.