Albanski hakeri oborili sajt manastira Studenica

Izvor: Glas javnosti, 20.Sep.2011, 07:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanski hakeri oborili sajt manastira Studenica

BEOGRAD - Grupa potpisana kao albanski, odnosno kosovski hakeri, oborila je juče sajt manastira Studenica (www.manastirstudenica.org.rs)

Kancelarija ombudsmana Vojvodine jutros je saopštila da je pre dva dana izvršen upad i na sajt pokrajinskog zaštitnika građana na kom su ostavljena obeležja albanske nacionalne zajednice.

Na zvaničnoj veb prezentaciji manastira Studenice albanski hakeri su na lošem engleskom jeziku poručili da će Mitrovica zauvek ostati deo Kosova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
"Vi ste robovi i zauvek ćete ostati naši robovi. Žao nam je što ste sve izgubili. Ne brinite, život teče dalje. Poruka za vas srpske gubitnike - pozvani ste da budete naši robovi...ha, ha, ha...", napisali su hakeri na toj internet stranici.

U nerazumljivoj poruci pominje se 20.000 silovanih žena, a na samom kraju stoji "Ko kaže da je igra završena, ona tek počinje!".

A gde su srpski hakeri? Sta oni rade i za koga?

Koliko god da pokušavamo da budemo ono što jesmo, narod koji je krajnje civilizovan i razuman, nećemo uspeti da razumemo ljude koji za cilj imaju narušavanje našeg identiteta, bilo gde i bilo kada. Nažalost, ispisivanje ovakvih poruka na web prezentaciju jedne naše svetinje je samo znak da su njihovi mladi naučeni da mrze nas i da ćemo tek imati problema s njima...nadajmo se samo manjih i bez većih posledica.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.