Albanska pevačica nakon Kosova, KIDIŠE na Crnu Goru! Oglasio se PRVI KOMŠIJA Šako: NE PADA MI NA PAMET...!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 15:40

Albanska pevačica nakon Kosova, KIDIŠE na Crnu Goru! Oglasio se PRVI KOMŠIJA Šako: NE PADA MI NA PAMET...!

Jasno je stavio do znanja...

Pevačica Rita Ora, čiji su roditelji albanskog porekla sa Kosova i Metohije, već sedam godina navodno poseduje kuću na crnogorskom primorju, gde letuje svake sezone.

Rita je navodno pre nekoliko meseci kupila plac u okolini Ulcinja da bi početkom iduće godine započela gradnju apartmana za izdavanje.

Zanimljivo je da je jedan od prvih komšija popularne pevačice folker Šako Polumenta, koji je 2013. godine napravio vilu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nazvao je po ćerki "Rijana".

Mi smo kontaktirali njenog novog komšiju, Šaka Polumentu, te je on za naš portal Srbija Danas prokomentarisao:

- Ne pada mi na pamet da se mešam u te političke stvari. Iskreno, nisam ni znao za to niti me interesuje. Spremam novu pesmu, i trenutno uživam na Adi Bojani. Malopre sam ustao, pravo da ti kažem. Ja uopšte nisam u tim temama, niti želim da me stavljaju u razne konotacije. Nisam znao uopšte, niti sam upućen, niti me zanima to - rekao nam je Šako za Srbija Danas.

A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta) on Jun 10, 2020 at 4:50am PDT

Rita Ora je 2013. godine kupila kuću na Adi Bojani koju posećuje svakog leta. Ona je kupila i nekretninu u Prištini, za koju je zavodno iskeširala milion i po evra. Pevačica je rođena u Prištini 26. novembra 1990 godine. Pored pevanja, bavi se i glumom. Živi i radi u Londonu. Objavila je nekoliko albuma, a 2012. godine postala je izvođač sa najviše hitova na prvom mestu u Velikoj Britaniji.

Podsetimo, pevačica koja pored muzičke karijere radi na propagiranju Velike Albanije i nezavisnog Kosova rođena je kao Rita Sahatčiju u novembru 1990. godine u Prištini. Njena porodica je albanskog porekla: majka Vera je katolkinja koja je na Kosovu bila psihijatar, a otac musliman Besnik je imao kafić. Njena porodica preselila se u Englesku 1991. neposredno pre početka rata u bivšoj Jugoslaviji.

Rita je tada imala samo godinu dana, a njena sestra Elena imala je tri godine. Po dolasku u Englesku, devojčice su odvojili od roditelja dok se njihov status nije razrešio.

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Oct 5, 2020 at 9:31am PDT

- Poslali su nas pravo u sirotište, mene i moju sestru, jer su naši roditelji bili izbeglice. Imali smo sreće što smo pobegli. Aerodrom se zatvarao i tada već nisu puštali nikoga da ode. Bili smo na poslednjem avionu koji je odlazio iz zemlje i to je za njih bilo veoma strašno - kazala je Rita, koja je nekoliko meseci bila odvojena od roditelja.

Kada je odrasla, Rita je rešila da postane pevačica, zbog čega je odustala od školovanja. Otac joj je dao rok od godinu dana da uspe u svojoj nameri. U suprotnom, morala bi da se vrati na koledž. Zbog toga, kaže, nekoliko godina nije razgovarala sa roditeljima. Ipak, sve nesuglasice sada su razrešile.

Sometimes all a girl needs is some jewels ✨✨✨

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on Sep 27, 2020 at 10:01am PDT

U biografiji, Rita je otkrila i detalje o romansi sa 26-godišnjim muškarcem, u koju se upustila kada je imala samo 14 godina. Ona kaže da ju je on s*ksualno zlostavljao, ali da se ne smatra žrtvom, jer je to sama tražila.

- Neću da kažem da sam patila, jer sam ja to htela. Ne želim da ljudi misle da sam zlostavljana, ali sam definitivno bila zrelija nego što bi trebalo da budem sa 14 godina. Ipak, bila sam veoma naivna - priznala je ona.

Podsetimo, Ora se aktivno bavi propagandom koja za cilj ima promociju Velike Albanije i nezavisnog Kosova. Njena poslednja objava na tu temu izazvala je gnev domaće javnosti
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.