Albanska pevačica iz Kosovske Mitrovice javno podržala režim Aljbina Kurtija FOTO

Izvor: B92, 13.Jun.2023, 16:13

Albanska pevačica iz Kosovske Mitrovice javno podržala režim Aljbina Kurtija FOTO

Albanska pevačica sa Kosova Fjola Morina, okačila je fotografije na Instagram na kojima pozira ispred Ibarskog mosta u severnom delu Kosovske Mitrovice ogrnuta albanskom zastavom, a u toj objavi se zahvalila premijeru lažne države Kosovo Aljbinu Kurtiju.

Poznata pevačica Fjola Morina okačila je skandalozne fotografije sa Ibarskog mosta sa severa Kosovske Mitrovice gde, ogrnuta albanskom zastavom, zahvaljuje Aljbinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kurtiju i poručuje da je "sve albansko njihovo".

Ova pevačica ima burnu prošlost iza sebe. Naime, ona je par puta bila hapšena zbog trgovine oružjem i drogom.

Kako su naši mediji pisali, Morini je policija na graničnom prelazu svojevremno pronašla pištolj u torbi, a nakon pretresa vozila još jedan pištolj u gepeku, koji je izgledao kao upaljač.

Fjola Morina je albanska pevačica, rođena 17. aprila 1986. godine u Prištini. Proslavila se hitom "Je*ena ku*ka", ali od muzike je možda još upečatljiviji njen fizički izgled: ona prosto obožava plastične operacije, što nikad nije krila.

Vrlo rano se udala, brak se završio neslavno, a iz njega ima kćerku. Ubrzo se ponovo zaljubila i ostala u drugom stanju, ali je sa partnerom raskinula pre nego što je rodila drugu kćerku.

Talenat za muziku nasledila je od majke i ako je pevanjem počela da se bavi iz hobija, brzo se proslavila. Prvo je nastupala na festivalima, a pesme je predstavljala i na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.