Izvor: Mondo, 20.Jun.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanija ukida roming “Kosovu“

Bez rominga posetiocima s Kosova, koji dođu u "domovinu".

Kosovski ministar ekonomskog razvoja Valjdrin Luka objavio je da je Albanija počela da sprovodi sporazum o ukidanju roming tarifa za "sve građane tzv. Kosova koji posećuju domovinu". RTK2, na srpskom jeziku, prenosi da će svi sa "Kosova", koji posete Albaniju sad moći da komuniciraju mobilnim telefonom bez rominga.

"Albanija je počela da sprovodi sporazum o ukidanju roming >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tarifa za sve građane "Kosova", koji posećuju domovinu", naveo je Luka.

Navodi se da je mobilni operater Vodafone Albania obavestio 13. juna korisnike da će od 15. juna, shodno Sporazumu o romingu zemalja Zapadnog Balkana, promeniti šemu plaćanja, koja će biti u skladu sa novom Regulativom o romingu i koja važi za pripejd i postpejd korisnike.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.