Albanci zabranili Cakoviću da se vrati u klub: Digla se ogromna prašina, ne mogu da mi garantuju bezbednost (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci zabranili Cakoviću da se vrati u klub: Digla se ogromna prašina, ne mogu da mi garantuju bezbednost (VIDEO)

"Predstavu nemam ni kada ću moći da se vratim jer mi ništa nisu rekli"

Nastavlja se saga o golmanu Vilsonu Cakoviću, albanskoj zastavi sa natpisom "Nema Albanije bez Kosova i Čemerije" i Hrvatu koji mu je spasao živu glavu. Poručeno mu je da se u zemlju naših južnih suseda ne vraća.

"Čuo sam se sa kluboml Rekli su mi da se dole digla velika prašina, koja traje već danima i ne smiruje se. Preporučili su mi da se ne vraćam u Albaniju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za sada, a nemam predstavu kada ću moći da se vratim jer mi nisu ništa rekli. Samo su mi naglasili da ne mogu trenutno da mi garantuju za moju bezbednost i da će me zvati kada se situacija smiri", izjavio je golman za Naše novine.

Do tog kobnog momenta kada je Caković oduzeo ozloglašenu zastavu huliganu kako bi meč mogao što pre da se nastavi, jer je u toku bila priprema za izvođenje penala, ni on, a ni drugi srpski fudbaleri poput Marka Rajkovića i Đorđa Đorđevića nisu imali probleme u Albaniji.

"Njih dvojica će se vraćati u Albaniju posle pauze zbog reprezentacije. Navijači nemaju nikakav problem sa njima, ali meni prete svakodnevno. Ako se ne budem nikada vratio u Albaniju, s klubom ću se korektno rastati i po pitanju ugovora će sve proći bez problema".



(FOTO: Youtube screenshot)
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.