Albanci s juga Srbije traže zajednicu albanskih opština?

Izvor: TimockeVesti.net, 10.Mar.2013, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci s juga Srbije traže zajednicu albanskih opština?

U Preševu se sastaju albanski odbornici iz skupština opština sa juga Srbije. Nezvanično, na dnevom redu sednice mogao bi da se nađe zahtev Vladi u…
U Preševu se sastaju albanski odbornici iz skupština opština sa juga Srbije. Nezvanično, na dnevom redu sednice mogao bi da se nađe zahtev Vladi u Beogradu da se, po uzoru na sever Kosova, u Srbiji formira zajednica albanskih opština.
"Mi ćemo na toj sednici odbornicima ponuditi jedan dokument, koji će biti naša >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << platforma u predstojećim dogovorima Beograda i Albanaca Preševske doline", rekao je predsednik opštine Preševo i lider Demokratske partije Albanaca Ragmi Mustafa . Albanskih odbornika ima 74.
FG_AUTHORS: Timočke Vesti
Read more http://www.prva.rs/sr/vesti/politika/story/22069/Albanci+s+juga+Srbije+tra%C5%BEe+zajednicu+albanskih+op%C5%A1tina.html

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.