Albanci s bejzbolkama krenuli preko mosta na Ibru

Izvor: Mondo, 19.Apr.2015, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci s bejzbolkama krenuli preko mosta na Ibru

Dva maloletna lica iz južnog dela Kosovske Mitrovice dovedena su danas oko 14 časova u policijsku stanicu KPS Sever jer su kod njih pronađene dve palice.

Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock/MONDO

"Danas oko 14 časova policijska patrola koja je bila na zadatku na glavnom mostu na Ibru izvršila je kontrolu pet lica koja su prešla iz južnog u severni deo Kosovske Mitrovice i kod njih pronašli dve palice", rekao je šef operative KPS-a za sever Kosova >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Željko Bojić.

On je dodao da su njihovi roditelji o tome obavešteni, kao i nadležni u Centru za socijalni rad, prenosi Beta.

Agencija Tanjug je prethodno javila da se radi o pet Albanaca, od kojih su dvojica imala palice.

"Obavešteno je i Tužilaštvo koje će nakon završenog rada okarakterisati slučaj", rekao je Bojić.

Pre desetak dana u Kosovskoj Mitrovici je bila serija tuča i incidenata.

Počelo je pokušajem ubistva maloletnog srpskog mladića, da bi narednog dana u Severnoj Mitrovici usledili napadi na mladiće albanske i bošnjačke nacionalnosti u tri odvojena incidenta

u kojima su lakše povređena tri Albanca i dvojica Bošnjaka

Nakon toga je u sledećem incidentu u blizini reke Ibar nestao je mladić koji je bio u grupi Albanaca iz južnog dela grada.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHVAĆENI NA MOSTU: Albanski tinejdžeri sa bejzbolkama planirali napad u severnom delu Mitrovice

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015

Policijska patrola koja je bila na zadatku na glavnom mostu na Ibru izvršila je kontrolu pet osoba koja su prešla iz južnog u severni deo Kosovske Mitrovice i kod njih pronašli dve palice, rekao je šef operative KPS-a za sever Kosova Željko Bojić..KOSOVSKA MITROVICA - Dva maloletna lica iz južnog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.