Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2023, 21:17

„Ako novi gradonačelnik bude radio protiv interesa Srba, možemo na referendum“

Aleksandar Arsenijević iz inicijative Srpski opastanak navodi da je u Kosovskoj Mitrovici na izbore izašla tek četvrtina broja Albanaca upisanih u birački spisak i da su i "oni shvatili da izborni proces nije demokratski". Kako je izjavio za N1, ukoliko novi gradonačelnik Erden Atić bude radio protivno interesima većine, po zakonu imaju mogućnost da sa 20 posto prikupljenih potpisa organizuju referendum na kome mogu da ga obore.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Arsenijević (Srpski opstanak): I Albanci u Mitrovici shvatili da izborni proces nije demokratski

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Apr.2023

Predstavnik inicijative Srpski opastanak Aleksandar Arsenijević je kazao da je na današnje izbore u severnoj Mitrovici izašla tek četvrtina broja Albanaca upisanih u birački spisak, te ocenio da su i "oni shvatili da izborni proces nije demokratski".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.