Advokat Vasić: Trojici Srba pritvor nije produžen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jan.2019, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Advokat Vasić: Trojici Srba pritvor nije produžen

Advokat Dejan A. Vasić demantovao je danas pisanje prištinskih medija da je Osnovni sud u Prištini ponovo produžio pritvor trojici Srba osumnjičenih da su umešani u ubistvo lidera kosovske Gradanske inicijative SDP Olivera Ivanović.

Vasić je za Tanjug rekao da je trojici osumnjičenih Srba poslednji put produžen pritvor 23. decembra.

Prema oceni, advokata koji zastupa Dragišu Markovića, vest koju je prenela prištinska štampa je netečna i verovatno se odnosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na informaciju od 23. decembra.

"Eventualno je moguće da je neko od novinara došao do saznanja da su naše žalbe za to rešenje odbijene, ali to ni u kom slučaju ne znači da im je danas produžen pritvor", rekao je advokat.

Nedeljko Spasojević, Dragiša Marković i Marko Rosić uhapšeni su krajem novembra u policijskoj akciji u severnom delu Kosovske Mitrovice.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.