Izvor: Danas, 29.Sep.2022, 13:37

Advokat: Priština uzurpirala meštanima zemlju za policijsku bazu u Zubinom Potoku

Advokat Nebojša Vlajić koga je opština Zubin Potok angažovala da pomogne meštanima kojima je uzurpirano privatno zemljište radi izgradnje baze Specijalne kosovske policije, kaže da je u ovom slučaju Zakon o eksproprijaciji "grubo" prekršen i da će pred sudom u Prištini pokušati da ospori te odluke i pomogne meštanima da sačuvaju svoja imanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Angažovan advokat zbog uzurpacije zemljišta za izgradnju baze policije tzv. Kosova

Izvor: B92, 29.Sep.2022

Opština Zubin Potok angažovala je advokata da pomogne meštanima kojima je uzurpirano privatno zemljište radi izgradnje baze Specijalne kosovske policije...Rukovodstvo opštine Zubin Potok pre nekoliko dana angažovalo je advokata Nebojšu Vlajića, koji će svim pravnim sredstvima pomoći građanima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.