Advokat Ivanović: Neko moćan skriva snimke Oliverovih ubica

Izvor: OkRadio.rs, 13.Jan.2022, 13:28

Advokat Ivanović: Neko moćan skriva snimke Oliverovih ubica

Advokat Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog srpskog političara s Kosova Olivera Ivanovića, izjavio je danas da se ne zna ko je ubio Olivera, ali se zna da neko moćan prikriva sve snimke bezbednosnih kamera u Severnoj Mitrovici na kojima je zabeleženo kretanje ljudi koji su pratili i ubili njegovog strica. Ivanović je u intervjuu za Novi magazin kazao da je očigledno da ni posle četiri godine od ubistva nije sazreo trenutak da se nalogodavci i izvršioci privedu pravdi.   „Svi su zatajili. Jedino nije zatajila pažnja javnosti i jednog dela medija koji redovno podsećaju da se i dalje ne zna ko je ubio Olivera....
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Aleksandar Ivanović: Oliver se borio za grad u kojem kriminal neće imati glavnu reč

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Jan.2022, 00:22

Oliver Ivanović, koji je u junu 1999. spasao sever Kosova i Metohije od upada pripadnika tzv. Oslobodilačke vojske Kosova i sprečio egzodus srpskog stanovništva iz tog dela pokrajine, ubijen je 16. januara 2018. ispred svoje kancelarije u Severnoj Mitrovici.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.