ALBANCI U BESU JURE FLJORU: Prevarila ih slikama sa p*rno sajta! PALA PRIČA O SRPSKOM GENOCIDU NA KOSOVU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI U BESU JURE FLJORU: Prevarila ih slikama sa p*rno sajta! PALA PRIČA O SRPSKOM GENOCIDU NA KOSOVU (VIDEO)

Članica parlamenta lažne države Kosova Fljora Brovina danas je iznela neosnovane i stravične optužbe kad je pokazala fotografiju za koju tvrdi da se na njoj vide srpski vojnici kako siluju jednu Albanku tokom rata na Kosovu i Metohiji.

Srbija Danas je pretragom spornih fotografija na Guglu otkrila da se radi o fotografijama koje se nalaze na stranim p*rno sajtovima na kojima piše da se radi o silovanjima u Iraku.

Očigledno se radi o sajtu koji ima sadržaj koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prikazuje brutalne scene i silovanja, a na osnovu slika može se zaključiti da se radi o profesionalnim glumcima, koji na uniformama nemaju nikakve oznake, što nije bio slučaj sa srpksim vojnicima na Kosovu i Metohiji u spornom periodu.

Albanski mediji u besu pokušavaju da dobiju odgovor od Brovine na očigledne neistine koje je iznela (a, što oni u neverici i dalje tretiraju kao "sumnju koja se pojavila povodom fotografija silovanja"), ali se ona ne javlja na telefon.

Brovina, koja je poslanica vladajućeg DPK-a nekadašnjeg vođe OVK Kadrija Veseljija, fotografiju je pokazala uoči sednice parlamenta lažne države na čijem dnevnom redu je nacrt rezolucije o navodnom genocidu koji su počinile srpske snage okom sukoba u pokrajini i predlog za osnivanje "državne komisije" za formiranje neke vrste tribunala za Srbe.

Na fotografiji, koju je pokazala, vidi se grupa muškaraca u uniformama, a koji siluju devojku pored trojice vezanih muškaraca koji kleče i koji su prisiljeni da gledaju ovaj čin.

- Slika je otkrivena na foto-aparatu jednog srpskog vojnika i potvrđuje ovaj strašni zločin - tvrdi Brovina koja navodno nije saopštila više detalja o fotografiji kako bi zaštitila privatnost žrtve.

Poslanici Skupštine Kosova usvojili su danas posle ove rasprave rezoluciju o "genocidu Srbije na Kosovu".
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OSUĐENI TERORISTA, DOSOVCI JE OSLOBODILI: Ko je Fljora Brovina koja Srbima podvaljuje silovanja sa p*rno sajta?

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2019

Članica parlamenta lažne države Kosova Fljora Brovina danas je iznela neosnovane i stravične optužbe kad je pokazala fotografiju za koju tvrdi da se na njoj vide srpski vojnici kako siluju jednu Albanku tokom rata na Kosovu i Metohiji...Srbija Danas je pretragom spornih fotografija na Guglu otkrila...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

OTKRIVENA PREVARA U PARLAMENTU TZV. KOSOVA: Srpskoj vojsci podvalila silovanje iz Iraka?!

Izvor: Večernje novosti, 16.Maj.2019

Poslanica Fljora Brovina mahala fotografijom "napastvovane" Albanke Flora Brovina, poslanica Skupštine lažne države Kosovo iz redova PDK, danas je tokom rasprave o rezoluciji o "genocidu" Srbije nad Albancima objavila "dokaze" o tome kako su srpski vojnici silovali žene u ratnom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.