ALBANCI TOTALNO SKRENULI! Optužili Srbiju za njihove sumanute takse, a razlog je NEVEROVATAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI TOTALNO SKRENULI! Optužili Srbiju za njihove sumanute takse, a razlog je NEVEROVATAN!

Član Alijanse za budućnost Kosova Beke Beriša optužio je Beograd da je prehrambenim proizvodima trovala Albance na kosovskoj teritoriji.

Kako je rekao, to je, između ostalog, jedan od razloga za uvođenje taksi na srpsku robu.

Beriša je, kako je javila tv Kljan Kosova, govoreći o zahtevu SAD da Priština ukine meru o nametnutim taksama, kazao da je zapravo Srbija prva koja to treba da uradi.

“Srbija je na potezu” da pokaže gde se nalaze nestala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lica i da je odgovorna za, kako je rekao, “trovanje Kosovara hranom”.

 - Da bismo ukinuli porez, prvo moramo znati gde su nestali ljudi, i ko nas je trovao hranom - kazao je Beriša, koji tvrdi da se “radi o nekim namernicama koje su za posledicu imale sumnjive smrti”.

Tvrdi i da za te, kako kaže, “sumnjive smrti” nije bilo drugih uzroka osim hrane.

Izjavio je i da vlada nije i neće promeniti stav o nametnutim taksama i dodao da je ovu meru Priština donela da bi pokazala autoritet, te da je to trebalo da urade i prethodne vlade od završetka sukoba na Kosovu.

- Ali u proteklh 20 godina nije očito bilo ni znanja ni sposobnosti da se takva odluka donese. Zato mi moramo biti donosioci odluka i da radimo svoj posao - rekao je Beriša iz stranke čiji je lider Ramuš Haradinaj.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.