ALBANCI SE MOBILIŠU: Sprema se napad na Srbe sa Kosova, Kurtijev komandant policije izdao naređenje specijalnim snagama

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2022, 17:46

ALBANCI SE MOBILIŠU: Sprema se napad na Srbe sa Kosova, Kurtijev komandant policije izdao naređenje specijalnim snagama

Priština se sprema za udar

Kako prenose mediji, direktor operative tzv. Kosovske policije naložio da svi specijalci od sutra prekidaju odmore i da od sutra specijalne jedinice moraju biti u punom kapacitetu i operativne za delovanje.

Kako se bliži 1. septembar, za kada su vlasti u Prištini najavili da počinje primena odluke o suspenziji srpskih dokumenata i registarskih tablica, tako Albanci svakodnevno pripremaju teren za nasilno sprovođenje ove mere >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja od Kosova i Metohiji može da napravi bure baruta.

Svega tri dana pošto se saznalo da se Kurtijevi specijalci ubrzano obučavaju za razbijanje barikada i upotrebu teških mitraljeza, juče rano ujutru, kako prenose izvori, Kosovska policija formirala je osmatračnicu kod telekomunikacionog repetitora iznad administrativnog prelaza Jarinje.

Istovremeno, tzv. Mobilna granična jedinica KP, počela je da ukopava u zemlju cisterne za naftu, u cilju sprečavanja oštećenja i eksplozije.

Očigledno je da ovo sve ukazuje na to da se Priština sprema za udar na sever KiM i da se neće libiti da upotrebi silu ako Srbi ne prihvate dokumenta lažne države.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.