ALBANCI SE HVALE KAKO MUČE SRBINA Sraman snimak - crna kesa preko glave, go do pojasa! NEDOPUSTIVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 13:24

ALBANCI SE HVALE KAKO MUČE SRBINA Sraman snimak - crna kesa preko glave, go do pojasa! NEDOPUSTIVO!

Albanci objavili video kako ispituju Nenada Orlovića.

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković rekao je da su Albanci na društvenim mrežama objavili sraman snimak Nenada Orlovića kako sedi u prostoriji gde ga ispituju, go do pojasa, a na glavu mu je stavljena crna kesa.

- To onda šeruju između sebe, sa raznom muzikom, i hvale se kako muče Srbina, kao što maltretiraju i sve Srbe koji su već uhapšeni - kaže Petković u svom obraćanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Podsetimo, tzv. kosovski specijalci uhapsili juče su oko 10 sati Nenada Orlovića iz Kosovske Mitrovice. Orlović je uhapšen na svom radnom mestu u perionici automobila, u blizini autobuske stanice.

On je, inače, radnik gradske čistoće, a u perionici radi privatno. Na snimku sigurnosne kamere vidi se kako specijalci sa četiri džipa opkoljavaju Nenada koji je u tom trenutku bio bez majice.

U Nenada su pripadnici ROSU uperili duge cevi, a onda su ga brutalno oborili na zemlju.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

GO DO POJASA, SA CRNOM KESOM NA GLAVI Društvenim mrežama kruži snimak ispitivanja uhapšenog Srbina na Kosovu (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Jun.2023

Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa ispitivanja Srbina Nenada Orlovića, kojeg su kosovski specijalci uhapsili u petak u Severnoj Mitrovici, a na kojem se on vidi bez odeće do pojasa, ali sa crnim džakom preko glave i lica, dok su mu ruke vezane iza leđa, prenosi "Kosovo online".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.