ALBANCI PALI SA MARIHUANOM: Koristili kamion sa srpskim oznakama, planirali da se voze sa “tovarom” čak do Švajcarske!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Dec.2016, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANCI PALI SA MARIHUANOM: Koristili kamion sa srpskim oznakama, planirali da se voze sa “tovarom” čak do Švajcarske!

Kosovska policija zaplenila je 240,7 kilograma marihuane u jednom kamionu na prelazu Bela zemlja na putu Gnjilane - Bujanovac i uhapsila pet osoba koje se sumnjiče da su povezane s ovim slučajem.

Uhapšeni su, kako se navodi na sajtu kosovske policije, petorica Albanaca od kojih trojica sa prebivalištem na Kosovu, a dvojica iz centralne Srbije. Droga je zaplenjena prošle nedelje, policija je prvo uhapsila tri osumnjičene osobe, a kasnije slobode su lišena još dva lica od kojih je >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << jedan uhapšen u sredu.

Krajnja destinacija za transport marihuane bila je Švajcarska, navodi kosovska policija i dodaje da su u vezi sa ovim slučajem osim kamiona koji je imao srpske registarske oznake zaplenjena dva putnička vozila i šest mobilnih telefona.

Podsetimo, pre samo dva dana, na Horgošu je carina uhvatila albansku porodicu sa nestvarnih 40 kilograma heroina.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Ilustracija)


Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Zaplena marihuane na prelazu Bela zemlja

Izvor: RTS, 22.Dec.2016

Kosovska policija zaplenila je 240,7 kilograma marihuane u jednom kamionu na prelazu Bela zemlja na putu Gnjilane - Bujanovac i uhapsila pet osoba koje se sumnjiče da su povezane sa ovim slučajem. . Uhapšeni su, kako se...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.