Navijači Škendije iz Tetova bodriće tzv. Kosovo protiv Severne Makedonije

Izvor: B92, 28.Jan.2020, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Škendije iz Tetova bodriće tzv. Kosovo protiv Severne Makedonije

Navijačka grupa Škendije iz Tetova, popularni "Balisti" objavila je da će biti uz selekciju Kosova na utakmici protov Severne Makedonije u Skoplju, 26. marta.

Oni su to objavili na društvenim mrežama uz natpis da "ujedinjenje čini moć".

"Navijači FK Škendija će podržati Kosovo 26. marta dok se suočavamo sa Severnom Makedonijom u polufunalu baraža Lige nacija", navodi se u njihovoj objavi.

Onlajn izdanje makedonskog dnevnika "Sloboden >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pečat" je prenelo pisanje kosovske štampe da su "Balisti" saglasili da navijaju zajedno sa kosovskom grupom "Dardanians" i da će karte najverovatnije dobiti preko Fudbalskog saveza Kosova.

Prethodno su se u nedelju predstavnici većine makedonskih navijačkih grupa na sastanku u Tetovu dogovorili za zajedničku podršku fudbalskoj reprezentaciji Severne Makedonije u duelu protiv Kosova u baražu Lige nacija.

Polufinalni meč Severne Makedonije i Kosova igra se 26. marta u Skoplju, a pobednik će za plasman na Evropsko prvenstvo igrati protiv boljeg iz duela Gruzije i Belorusije.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROBARI IH DOBRO PAMTE: Presedan na pomolu, OZLOGLAŠENA grupa će ipak navijati PROTIV Severne Makedonije u Skoplju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2020

Uoči baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo...Fudbaleri Severne Makedonije i tzv. Kosova odmeriće snage u Skoplju u baražu grupe D Lige Nacija za odlazak na Evropsko prvenstvo, a prvobitno je najavljeno da će sve navijačke grupe podržati domaću selekciju na tom susretu o čemu više možete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.