Izvor: Pančevac-online.com, 19.Maj.2023, 16:42

ALBANAC PROVOCIRAO SIMIĆA, DOBIO ŽESTOK ODGOVOR: Uživajte u pogledu na stotine srpskih zastava

Albanski novinar je na današnjoj konferenciji za novinare pokušao da isprovocira podpredsednika Srpske liste Igora Simića, i dobio odgovor koji nije očekivao. Novinar je pitao Simića da li je video zastavu tzv. Kosova na zgradi opštine Kosovska Mitrovica. Ne, nisam, ali ako ste došli ovde možete da uživate u pogledu na stotine srpskih zastava – […] The post ALBANAC PROVOCIRAO SIMIĆA, DOBIO ŽESTOK ODGOVOR: Uživajte u pogledu na stotine srpskih zastava appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Simić žestoko odgovorio na provokacije Albanca: Uživajte u pogledu na stotine srpskih zastava (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 19.Maj.2023

Novinar je pitao Simića da li je video zastavu tzv. Kosova na zgradi opštine Kosovska Mitrovica i dobio zasluženi odgovor

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.