ALBANAC IZNUĐIVAO PARE SVEŠTENIKU SPC U ULCINJU: Predstavljao se kao vlasnik pekare, sada ga vraćaju na Kosovo

Izvor: Kurir, 29.Okt.2018, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALBANAC IZNUĐIVAO PARE SVEŠTENIKU SPC U ULCINJU: Predstavljao se kao vlasnik pekare, sada ga vraćaju na Kosovo

Kosovski državljanin Ermal Tershnjaku, koji je uhapšen u nejelju nakon što je pretio protojereju Siniši Smiljiću, parohu ulcinjskom, ispred njegove kuće, biće danas proteran iz Crne Gore, saznaju Vijesti iz izvora bliskih istrazi.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANAC IZNUĐIVAO PARE SVEŠTENIKU SRPSKE PRAVOSLAVNE CRKVE: Sud doneo oštru odluku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2018

Ermal Tershnjaku sa Kosova i Metohije, koji je uhapšen u nedelju nakon što je pretio protojereju Siniši Smiljiću, parohu ulcinjskom, ispred njegove kuće, biće danas proteran iz Crne Gore..To je odluka dežurnog tužioca u Ulcinju Faruka Resulbegovića, koji ga je jutros saslušao zbog sumnje da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

INCIDENT U ULCINJU Uhapšen Albanac sa Kosova jer je pretio parohu

Izvor: Blic, 30.Okt.2018, 08:55

U Ulcinju je uhapššen Albanac sa Kosova E.T. jer je pretio ulcinjskom parohu Siniši Smiljiću, i biće proteran iz Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.