7naN1: Sedmica predstava - iznenadnih i iznenadno otkazanih

Izvor: N1 televizija, 24.Nov.2018, 22:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

7naN1: Sedmica predstava - iznenadnih i iznenadno otkazanih

Bila je ovo sedmica predstava - iznenadnih i iznenadno otkazanih. "Predstava" kosovskih specijalaca u Kosovskoj Mitrovici i Albanaca u Prištini nije se dopala predsedniku Srbije. Zato je on imao svoju "predstavu" u Beogradu, u kojoj su igrali i predstavnici Srba sa Kosova.

U Kruševcu loša "predstava" u režiji momaka u kapuljačama. Zbog nje opozicija optužuje vlast da je od Srbije napravila zemlju razbijenih glava i krvavih košulja.

Tek što je ušao u Predsedništvo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << BiH, Milorad Dodik već igra glavnu ulogu i predstavljajući zastavu Republike Srpske gura prst u oko kolegama.

Kolegijalnu solidarnost pokazali su hrvatski novinari i srpski glumci. Prvi bojkotom političara Željka Glasnovića, drugi bojkotom festivala na kome predstave Sergeja Trifunovića nisu doborodošle. Trifunoviću je ipak pripala i glavna uloga i najjači aplauz.

Analizu događaja sedmice pogledajte u emisiji 7naN1 u nedelju u 11h i 22.30h.

Autorka emisije Emina Kovačević.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

7 na N1 (25.11.2018)

Izvor: N1 televizija, 25.Nov.2018, 13:38

Bila je ovo sedmica predstava - iznenadnih i iznenadno otkazanih. "Predstava" kosovskih specijalaca u Kosovskoj Mitrovici i Albanaca u Prištini nije se dopala predsedniku Srbije. Zato je on imao svoju "predstavu" u Beogradu, u kojoj su igrali i predstavnici Srba sa Kosova. Pogledajte vesti koje su obeležile...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.