100 dana od ubistva Olivera Ivanovića: Milena Ivanović na društvenoj mreži objavila OVU fotografiju sa porukom

Izvor: BKTV News, 26.Apr.2018, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

100 dana od ubistva Olivera Ivanovića: Milena Ivanović na društvenoj mreži objavila OVU fotografiju sa porukom

Istragu o ubistvu vodi kosovsko Specijalno tužilaštvo.

Supruga ubijenog lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Olivera Ivanovica, Milena, stavila je na svoj tviter nalog crno-belu fotografiju supruga i ispod napisala "100 dana...", koliko je proteklo od Ivanovićevog ubistva u Kosovskoj Mitrovici.

Ivanović je ubijen ispred svoje kancelarije u Kosovskoj Mitrovici 16. januara.

100 дана... pic.twitter.com/w5mNSQc6SS

Istragu >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << o ubistvu vodi kosovsko Specijalno tužilaštvo, a do danas nije poznato da li istraga ima bilo kakav rezultat.

Policija je svojevremeno uhapsila dvojicu kosovskih policajaca Srba, koji su bili na mestu ubistva nakon što se dogodilo, pod sumnjom da su "manipulisali dokazima", a u međuvremenu su pušteni na slobodu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.