Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 18:45

У Звечану много повређених, један Србин рањен из „калашњикова“

У данашњим сукобима у Звечану између припадника Кфора и српског народа има много повређених са обе стране, јавља извештач Танјуга. Foto: Kosovo online. com Један Србин је добио прострелну рану из „калашњикова“, а међу повређенима је и извештач Танјуга којем је шок бомба пала под ноге.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Повређени су смештени у Дому здравља у Звечану, а они са тежим повредама превезени су у болницу у Косовској Митровици.
У Лепосавићу и Зубином Потоку су се грађани разишли и тамо је мирно.
До сукоба је дошло када су припадници Кфора насилно почели да разбијају српске демонстранте, који су мирно седели испред општине Звечан.
Након што између 200 и 300 Срба није испунило ултиматум Кфора да се удаље од возила косовске полиције, која су била окружена српским народом, Кфор је силом кренуо на демонстранте, користећи пендреке, шок бомбе и сузавац.
UŽIVO! Sukob Kfora i Srba, bačeno više desetina šok bombi, policija puca iz vatrenog oružja, ima ranjenih

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Звечану много повређених, један Србин рањен из „калашњикова“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.