Novi Pazar: Još troje zaraženih koronavirusom, ukupno 25

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Apr.2020, 19:16

Novi Pazar: Još troje zaraženih koronavirusom, ukupno 25

U Novom Pazaru su u poslednja 24 sata zabeležena tri nova slučaja zaraženih koronavirusom, pa u ovom gradu sada ima ukupno 25 obolelih, saopštio je danas Zavod za javno zdravlje.

Ukupno je testirano 11 osoba, od kojih je troje bilo pozitivno, dok kod ostalih nije pronađeno prisustvo virusa COVID-19.

Novi Pazar je proglašen novim žarištem koronavirusa, a danas je grad posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je zdravstvenim ustanovama uručio 13 respiratora i drugu medicinsku opremu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Novi oboleli od korona virusa u Novom Pazaru

Izvor: Danas, 06.Apr.2020

Novopazarski Zavod za javno zdravlje (ZZJZ), večeras, je saopštio da su, u poslednja 24 sata, evidentirana još tri slučaja inficiranih korona virusom.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.