Izvor: BujanovackiGlas.info, 26.Jul.2017, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorana Mihajlović kritikovala izvođače na deonici Srpska Kuća Levosoje

Danas ovde vrvi od radnika, možda je to zato što sam ja ovdeBUJANOVAC, 26. juli 2017. – Nema više pomeranja rokova, deonica Srpska Kuća-Levosoje mora biti gotova do novembra ove godine, poručila je izvođačima radova resorna ministarka Zorana Mihajlović koja je danas obišla ovu deonicu na Koridoru 10, jedinu na kojoj radi konzorcijum domaćih firmi.
-Danas ovde vrvi od radnika, možda je to zato što sam ja ovde, dodala je potpredsnica Vlade.
Mihajlovićeva je konstatovala >> Pročitaj celu vest na sajtu BujanovackiGlas.info << da se kasni sa izvođenjem radova, iako je država ispunila sve obaveze prema izvođaču i najavila da će ubuduće nenajavljeno obilaziti ovu trasu na svakih 15 dana.
-Tražim da se radovi intenziviraju a izvođač mora da poveća broj radnika i opreme kako bi radovi bili gotovi u novembru, poručila je ministarka i dodala da je izvođač dobio avans od 392 miliona dinara.
Ona će danas iza zatvorenih vrata razgovarati sa izvođačima radova i predstavnicima opštine Bujanovac.
Izvođač radova je domaći konzorcijum-MBA Ratko Mitrović i Srbijaautoput iz Beograda, dok je podizvođač novosadska Centralna putna labaratorija.
Dužina deonice Srpska Kuća-Levosoje iznosi 8,6 kilometara a ugovorena cena radova sa PDV je nešto preko 4 milijarde dinara, i još 372,5 miliona za regulaciju Južne Morave i njenih pritoka.
 

Nastavak na BujanovackiGlas.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Drobnjak: Završeno 55 odsto deonice

Izvor: BujanovackiGlas.info, 26.Jul.2017

Zoran Babić dodao je da će ovo biti najkvalitetnija deonica na Koridoru 10BUJANOVAC, 26. juli 2017.- Zoran Drobnjak, direktor JP Putevi Srbije, rekao je danas da je na deonici Srpska Kuća- Levosoje završeno 55 odsto predviđenih radova..On je danas obišao ovu trasu zajedno sa resornom ministarkom...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Radnici: Radili smo na Koridoru i po paklenim vrućinama

Izvor: N1 televizija, 26.Jul.2017

Jedini domaći izvođači radova na Koridoru 10 pod kritikom su nadležnih koji od njih traže da angažuju više radnika i mehanizacije, jer ovako posao neće završiti na vreme. Radnici na Koridoru kažu da su maksimalno angažovani i da su radili i po "paklenim vrućinama"...Izvor: N1..Rok je za završetak...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BujanovackiGlas.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BujanovackiGlas.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.