Zlatni nakit vredan oko 17.000 evra zaplenjen na Gradini

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2023, 15:53

Zlatni nakit vredan oko 17.000 evra zaplenjen na Gradini

Skoro 600 grama zlatnog nakita, čija je vrednost procenjena na oko 17.000 evra, zaplenili su carinici na Graničnom prelazu Gradina.

Neprijavljene ogrlice, lančiće, narukvice, prstenje i minđuše carinici su pronašli u torbi u prtljažniku automobila kojim je iz Nemačke ka Bugarskoj putovalo sedmoro osoba. Oko 600 grama zlatnog nakita zaplenjeno; foto: Uprava carina

Na pitanje carinika da li imaju nešto da prijave, svi prisutni su odgovorili odrično. Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << tokom detaljnog pregleda, u prtljažniku automobila pronađena je torba puna kutija zlatnog nakita, ukupne težine oko 580 grama, za koju se kao vlasnica prijavila 44-godišnja putnica - saopštavaju iz Uprave carina.

Podsećaju da je obaveza putnika da prilikom prelaska granice prijave sve dragocenosti koje sa sobom nose, kako bi izbegli neprijatnosti i rizik da im one budu privremeno ili trajno oduzete.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.