Zemljotres tresao Vranje

Izvor: JUGpress.com, 11.Sep.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zemljotres tresao Vranje

VRANJE

U 15 sati i 10 minuta Vranjanci su osetili zemljotres koji je, kako javlja javlja United States Geological Survey (USGS). pogodio oblast četiri kilometra severoistočno od Skoplja.

Zemljotres jačine 5,3 stepena Rihterove skale osetio se u većem delu severne Makedonije, na Kosovu, u većem delu južne Srbije, pa čak i na severoistoku Albanije.

Podrhtavanje tla osetio se i u Vranju >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << koje je od Skoplja udaljeno 90 kilometara.

Zemljotrees je uznemirilo Vranjance posebno one koji stanuju u višespratnicama, pa su mnogi izašli na ulice,

U poslednja 24 sata, ovo je treći zemljotres na ovom geografskom području. Jutros pre pet sati tlo se treslo jačinom od oko četiri stepena, dok je samo dva minuta kasnije usledio zemljotres jačine tri stepena po Rihteru.

Za sada nema prijavljene štete.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype
Pogledaj vesti o: Zemljotres

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.