Zeleno i čisto , uklanjanje divljih deponija, Ministarstvo za zaštitu životne sredine i Grad realizuju projekat za čistiji Niš

Izvor: JuznaSrbija.info, 06.Jul.2023, 16:47

Zeleno i čisto , uklanjanje divljih deponija, Ministarstvo za zaštitu životne sredine i Grad realizuju projekat za čistiji Niš

Sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine Grad Niš potpisao je ugovor o sufinansiranju projekta „Zeleno i čisto“ kojim je predviđeno uklanjanje divljih deponija i prevencija nelegalnog odlaganja otpada na teritoriji grada u 2023. godini.

Ukupna vrednost projekta je 5.625.000,00 dinara, od čega Ministarstvo zaštite životne sredine sufinansira projekat sredstvima u iznosu od 4.500.000,00 dinara, a Grad Niš obezbeđuje ostatak para u iznosu od 1.125.000,00 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << />
Projektom „Zeleno i čisto“ biće uklonjeno 10 divljih deponija ukupne zapremine oko 2600 kubnih metara, i to sa teritorija svih 5 gradskih opština, a posao će biti poveren JKP „Mediana“ Niš.

Ugovor su u Beogradu potpisali ministarka za zaštitu životne sredine Irena Vujović i zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plandište: Potpisan ugovor za realizaciju još jednog projekta uklanjanja divljih deponija

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2023, 12:38

PLANDIŠTE – Ministarstvo zaštite životne sredine je po osnovu Javnog konkursa odobrilo Opštini Plandište još jedan paket pomoći i dodatna sredstva za sufinansiranje realizacije projekta prevencije nelegalnog odlaganja i uklanjanja otpada u 2023 godini. “Na osnovu sprovedenog Javnog konkursa...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.