Zbog noćnog okupljanja mladih, na pumpama u Kuršumliji dozvoljena samo prodaja goriva

Izvor: JužneVesti.com, 11.Avg.2020, 14:34

Zbog noćnog okupljanja mladih, na pumpama u Kuršumliji dozvoljena samo prodaja goriva

Nakon što su primetili da se mlađi Kuršumličani nakon zatvaranja kafića posle 23 sata okupljaju na platou ispred benzinske pumpe u centru grada, članovi Kriznog štaba doneli su naredbu kojom se nalaže benzinskim pumpama na teritoriji Kuršumlije, da nakon 23 sata mogu prodavati samo gorivo, a ne i ostale proizvode koje imaju u ponudi a posebno ne alkoholna I bezalkoholna pića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

ZBOG NOĆNIH ŽURKI MLADIH POJAČANE MERE: Na pumpama u ovom gradu na jugu Srbije dozvoljena samo prodaja goriva

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2020

Mladi u Kuršumliji su se dosetili da, nakon zatvaranja kafića, odu do pumpe, kupe piće i tu provode vreme..Nakon što su primetili da se mlađi Kuršumličani nakon zatvaranja kafića posle 23 sata okupljaju na platou ispred benzinske pumpe u centru grada, članovi Kriznog štaba doneli su naredbu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.