Zbog kvara na toplovodu bez grejanja deo grada oko Obilićevog venca i Doma zdravlja

Izvor: JuznaSrbija.info, 18.Dec.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kvara na toplovodu bez grejanja deo grada oko Obilićevog venca i Doma zdravlja

Zbog neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug”, od 12.00 časova biće prekinuta isporuka toplotne energije i korisnicima na adresama, Jug Bogdanova 26, 27, 29, 33, 44, 46, Cara Uroša 13, 13a, 15, 17, Kraljevića Marka 17, 21, 34, Jugovićeva 15a, 24, 41, Obilićev venac 78 i Sretena Stefanovića 13.

Takođe, zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Krivi >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << vir”, prekinuta je isporuka toplotne energije korisnicima na adresama:

Vojvode Tankosića 19 i 48, Hajduk Stanka 8 i Vojvode Mišića 54.

Stručne ekipe JKP „Gradska toplana” su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici u što kraćem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije.

Očekivano vreme završetka radova na oba grejna područja je u toku dana, u večernjim satima.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

Ko će biti bez grejanja, a ko bez vode

Izvor: Megafon.co, 18.Dec.2019

Ekipe javno komunalnih preduzeća su na terenima i obavljaju planirane radove u sredu, 18. decembra.. JKP Gradska toplana Iz JKP Gradska toplana obaveštavaju da su svi toplotni izvori startovali na vreme i vrše urednu isporuku toplotne energije.. Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom...

Nastavak na Megafon.co...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.