Završene Radničke sportske igre u Vlasotincu

Izvor: JužneVesti.com, 23.Okt.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završene Radničke sportske igre u Vlasotincu

Četvrtu godinu zaredom Sportsko-rekreativni centar "Vlasina" organizovao je radničke sportske igre u kojima se ekipe takmiče u futsalu. Najbolja u muškoj konkurenciji bila je ekipa Prosvete, dok je među ženama pobedu odnela ekipa Elrad Srbija.

U finalnoj utakmici muških ekipa takmičile su se Prosveta i Gruner. Pobedu, rezultatom 5:3, odnela je ekipa Prosvete. Za treće mesto borili su se Policijska stanica i Manifatura, a >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << bolja je bila ekipa Policijske stanice koja je meč sa 4:2 dobila nakon penala.

Neizvesno je bilo i u ženskom finalu gde su se za prvo mesto borile ekipe Elrad Srbija i Elrad WSS. Nakon penala, rezultatom 3:1, pobedila je ekipa Elrad Srbija. "Prosveta" pobednik turnira u muškoj konkurenciji, foto: Agencija Publika

Pobednici su na turniru nagrađeni peharima, kažu organizatori, a nagrađeni su i najbolji igrač, igračica, kao i najbolji golmani.

Za najboljeg igrača proglašen je Nikola Stefanović, a najbolji golman Stefan Stamenković, obojica iz ekipe Prosveta. Najbolja igračica turnira je Katarina Lepojević iz ekipe Elrad Srbija, dok je za najboljeg golmana u ženskoj konkurenciji titulu ponela Danijela Nikolić iz Elrad WSS - kažu organizatori.

Sportske radničke igre u Vlasotincu ogranizuju se već 4 godine, a ove godine turnir je okupio preko 20 ekipa koje su činili predstavnici preduzeća, ustanova, kao i preduzetnici sa područja Vlasotinca, dok su se prvi put od kako postoji turnir takmičile i žene.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.