Zapažen uspeh polaznika Regionalnog centra za talente

Izvor: juGmedia, 16.Maj.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapažen uspeh polaznika Regionalnog centra za talente

Na republičko takmičenje koje će biti održano 2. juna u Čačku, plasiralo se 39 polaznika Regionalnog Centra za talente sa teritorije Pčinjskog i Jablaničkog okruga, koji su bili učesnici 19. Regionalnog takmičenja i smotre istraživačkih radova po naučnim oblastima u Vranju.

Direktorka Regionalnog centra za talente u Vranju Danijela Stojmenović Trajković, kaže da je ove godine učestvovalo 90 učenika >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << koji su prezentovali radove iz 12 naučnih oblasti.

„Nakon toga polagali su testove iz izabranog predmeta, matematike, informatike, biologije, psihologije, zaštite životne sredine, fizike, hemije. Izuzetno sam zadovoljna odzivom učenika i znanjem koje su pokazali. S obzirom na to da se ovo takmičenje održava svake godine, pozivam sve učenike da se pripremaju i sledeće godine uzmu učešće u ovom prestižnom nadmetanju”, rekla je Stojmenović Trajković.

U maloj sali Galerije Narodnog univerziteta u Vranju do 18. maja biće otvorena izložba radova polaznika svih Regionalnih centara za talente u Srbiji, koji su osvojili nagrade na brojnim međunarodnim takmičenjima.

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

DECA FOLKLORAŠI na smotri u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 17.Maj.2018, 10:32

U Vranju će u petak biti održana Međuokružna smotra dečjih folklornih ansambala i izvornih grupa Pčinjskog i Jablaničkog okruga. Reč je o tradicionalnoj manifestaciji koju svake godine organizuje Narodni univerzitet iz Vranja.   Takmičenje će biti održano u maloj sali Sportske hale u...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.