Zapaljeni automobili direktoru Parking servisa u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 28.Jan.2022, 12:23

Zapaljeni automobili direktoru Parking servisa u Vranju

Četiri automobila direktora Parking servisa u Vranju i lidera lokalnog odbora Jedinstvene Srbije Dejana Manića zapaljena su noćas ispred njegove kuće u Takovskoj ulici, potvrđeno je Južnim vestima u Osnovnom tužilaštvu. Požar je zahvatio i i službeni auto Parking servisa, koji je takođe bio u Manićevom dvorištu.

Policija je oko 3:20 sati obavestila Tužilaštvo da je za sada nepoznata >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osoba zapalila automobile ispred Manićeve porodične kuće.

Zapaljena su 2 mercedesa, audi i službeni auto Parking servisa marke “ford” - kažu u Tužilaštvu.

Policiji je naloženo da pregleda video-snimke kamera sa susednih kuća, kao i da nastavi da traga za osobom koja se tereti za krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj paljenja automobila lokalnih političara u Vranju.

Narodnom poslaniku i šefu vranjskih naprednjaka Slaviši Bulatoviću izgorela je “škoda” 2019. godine, a u vreme kada se dešavalo najviše podmetanja požara u tom gradu, 2011. i 2012. godine, goreli su i automobili tadašnjeg gradonačelnika Zorana Antića i visokog funkcionera SPS-a Branimira Stojaničića.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Direktoru Parking servisa u Vranju zapaljena četiri automobila

Izvor: Radio 021, 28.Jan.2022

Četiri automobila direktora Parking servisa u Vranju i lidera lokalnog odbora Jedinstvene Srbije Dejana Manića zapaljena su noćas ispred njegove kuće u Takovskoj ulici u Vranju.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.