Izvor: JUGpress.com, 25.Nov.2022, 13:23

Za niške plesačice 27 medalja na Međunarodnom takmičenju u Skoplju

NIŠ

Na održanom Međunarodnom takmičenju plesu u Skoplju, „Macedonia Open 2022 – Dance Masters“, učestvovale su i Nišlijke, članice Duende Tima, koji je od nedavno postao deo najtrofejnijeg i najstarijeg kluba u Nišu – „Swing“ i ostvarile zapažene rezultate.

                          Pod vođstvom trenera i koreografa, Ksenije Lojpur, osvojile su 25 zlatnih medalja i 2 bronzane. Plesačice iz Niša odvojile su prvo mesto u standardnim >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kao i latino plesovima.

                      „Posebno se ističu uspesti solistkinja i to Jovane Novaković koja je zauzela prvo mesto u kategoriji dece, dok su Nina Tošić i Danka Đorđević zauzele treće“, kazali su iz ovog plesnog kluba.

                     U Juniorskim kategorijama, ističe se Veronika Stojković u kategoriji 3 plesa, koja je zauzela 5.mesto u finalu, dok je Darja Stevović u jakoj kategoriji pet plesova, zauzela 13.mesto.  Nađa Milićević je u jakoj Juniorskoj konkurenciji pet plesova, zauzela – 14. mesto i Jana Mitić koja je prolaskom u polufinale zauzela 12. mesto u istoj konkurenciji.

3

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.