Za izlaz iz Srbije na prelazu Preševo čekanje duže od dva sata

Izvor: JužneVesti.com, 20.Avg.2022, 10:57

Za izlaz iz Srbije na prelazu Preševo čekanje duže od dva sata

Prema podacima Auto-moto saveza Srbije, na graničnom prelazu Preševo na ulazu u Severnu Makedoniju čekanje za putnička vozila je od 120 do 150 minuta. Za ulaz u Srbiju je čekanje oko sat vremena, koliko se čeka na ulaz u zemlju i na prelazu Gradina kod Dimitrovgrada.

Gužve na granici ne prestaju, a na jugu Srbije najduže čekanje je za ulazak u Severnu Makedoniju na prelazu Preševo.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja na putničkom >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << terminalu za izlaz iz Srbije je od 120 do 150 minuta, a za ulaz oko 60 minuta - kažu u AMSS.

Na teretnim terminalima i na ulazu i izlazu čeka se oko 30 minuta.

Malo bolja situacija je na graničnom prelazu Gradina, gde je prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, zadržavanja putničkih vozila za izlaz iz Srbije oko 30 minuta, a za ulaz u Srbiju oko 60 minuta.

Na teretnim terminalima se i na ulazu i izlazu čeka oko 30 minuta.

Radno vreme oba granična prelaza je od 00 do 24

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Preševo: Na ulaz u Srbiju čeka se oko 2 sata

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Avg.2022

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije RS od 8 časova zadržavanje na graničnčnom prelazu Preševo je oko 2 sata.:Napominjemo da je situacija promenljiva...Na PUTNIČKIM terminalima:..1. Izlaz iz Srbije- oko 70  minuta...2. Ulaz u Srbiju - oko 120 minuta...Ulaz u Srbiju autobusi...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.