Vulin na jugu: Ideje o stvaranju velike Albanije su zapaljive

Izvor: JužneVesti.com, 29.Nov.2019, 11:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin na jugu: Ideje o stvaranju velike Albanije su zapaljive

Da su ideje o stvaranju velike Albanije i promeni granica Republike Srbije, nešto što može da zapali čitav Balkan, ocenio je ministar odbrane Aleksandar Vulin prilikom obilaska baza “Kadrova čuka”, Posednutog objekta “Gornji Vrtogoš” i Strelišnog kompleksa “Vrtogoš” u sektoru “Jug”.

Vulin je rekao da ideje o stvaranju velike Albanije ne mogu da prođu na prostoru Srbije.

Nikakve separatističke i političke provokacije ne mogu na bilo koji način >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << da ugroze mir, stabilnost, bezbednost, sigurnost i naš način života - istakao je Vulin.

Kako je rekao, svaki građanin, bez obzira da li je iz Novog Sada ili Preševa, može da bude siguran da su mu garantovana sva prava, njegova imovina, sloboda i čast.

Komandant Četvrte brigade kopnene vojske brigadni general Slobodan Stopa, rekao je da je trenutna situacija u Kopnenoj zoni bezbednosti mirna i da je saradnja sa KFOR-om na visokom nivou.

Kako su objasnili pripadnici Čatvrte brigade, za izvršenje zadataka u sektoru “Jug”, dužine 117 km, koristi se najsavremenije oružje i oprema za izviđanje i osmatranje danju i noću.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.