Vučković: Mobilijar popravljen, ljuljaške montiramo naknadno

Izvor: JužneVesti.com, 20.Apr.2021, 11:31

Vučković: Mobilijar popravljen, ljuljaške montiramo naknadno

Mobilijar koji je pre 4 dana pao na dečijem igralištu nedaleko od zgrade Opštine Palilula, kako je predsednik Palilule Bratislav Vučković obavestio novinare, popravljen je i ljuljaške će biti namonotirane za nedelju dana.

Oštećeni mobilijar je betoniran i zavaren, kako je rekao Vučković, ali sa radovima tu nije kraj.Vučković pažljivo nadgleda radove; foto: B.V.

Danas je popravljen mobilijar, kao što je i rečeno, ali će ljuljaške biti montirane za sedam >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dana kada beton veže! - napisao je Vučković juče.

Podsetimo, u petak oko podneva od jednog dodira srušila se ljuljaška na igralištu i, kako su pričali prisutni građani, umalo pala preko dece koja su se tamo igrala. Na lice mesta izašao je predsednik Opštine u čijem prisustvu je mobilijar oblepljen trakom upozorenja, a iz Opštine je stiglo i objašnjenje da se ljuljaška nalazi na posedu obližnjih zgrada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.