Vučić predložen za gradsku nagradu Vranja, oblast umetnost

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2020, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić predložen za gradsku nagradu Vranja, oblast umetnost

Specijalno priznanje "31. januar" koje se u Vranju dodeljuje povodom Dana grada, mogao bi da dobije i predsednik Srbije Aleksandar Vučić nakon što ga je u oblasti umetnosti predložila Komisija za mandatno-imunitetska pitanja. I dok književnici i profesori ovu odluku vide kao političko poltronstvo i degradiranje umetnosti, u Komisiji ne odgovaraju na osnovu čega je Vučić predložen za gradsko priznanje. Konačnu odluku o dobitniku doneće odbornici na sednici Skupštine zakazanoj za 24. januar.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dveri: Gradsko priznanje Vranja dodeliti i Bošku Obradoviću

Izvor: JužneVesti.com, 23.Jan.2020

S obzirom na to da je za specijalno priznanje Vranja “31. januar” koje se dodeljuje za Dan grada, u oblasti kulture predložen predsednik Srbije Aleksandar Vučić, iz Gradskog odbora Pokreta Dveri poručuju da nagradu treba da dobije i lider ove stranke Boško Obradović koga su i zvanično predložili...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.