Vučić bez srama - zahvaljuje Indiji na podršci državnom integritetu protiv koga upravo on najviše radi!

Izvor: KMnovine.com, 08.Jun.2023, 14:45

Vučić bez srama - zahvaljuje Indiji na podršci državnom integritetu protiv koga upravo on najviše radi!

Vučić bez srama - zahvaljuje Indiji na podršci državnom integritetu protiv koga upravo on najviše radi! Predsednica Republike Indije, Drupadi Murmu, boravi u zvaničnoj poseti Republici Srbiji do 9. juna povodom srpsko-indijskog poslovnog foruma.



Srpsko - indijski poslovni forum okupio je oko 100 srpskih i indijskih privrednika a počeo je u Palati Srbija, u prisustvu predsednika Vučića i predsednice Murmu.
Forum organizuje Privredna komora Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << u saradnji sa Asocijacijom indijskih privrednih komora, uz podršku Ambasade Indije.

Otvaranju prisustvuju i predsednik PKS Marko Čadež i vođa privredne delegacije Indije Sanjdže Soni.

Na otvaranju se obratio Aleksandar Vučić koji se Predsednik se "zahvalio na podršci teritorijalnom integritetu naše zemlje".

- Ogromna mi je čast što imam priliku i privilegiju da vas ugostim, ovo je prva poseta od 1972. godine, posle više od pola veka. Posebno sam srećan što mogu da vam budem domaćin. Uveren sam da ste na svakom koraku mogli da vidite prijateljstvo, što datira još od Pokreta nesvrstanih. Mi smo ponosni na naše tradicionalno prijateljstvo. Želim da vam se zahvalim na podršci teritorijalnom integritetu Srbije, poštovanju međunarodnog prava i Povelje UN - kazao je predsednik i podsetio da su diplomatski odnosi naše zemlje sa Indijom uspostavljeni 1948. godine - prenose mediji.

Iako mediji ističu da je Vučić ovo izgovorio na samom početku, ovaj deo događaja u vestima je smešten iza polovine, u takoreći najmanje bitnom delu kako ne bi privukao pažnju i kako bi ostao što je moguće više nezapažen.

U pojedinim medijima se već u naslovu ističe da se "Vučić zahvalio na podršci državnom integritetu" ali u ostatku vesti taj "detalj" ipak biva potpuno zanemaren.


Veći značaj dat je ekonomskim i drugim temama što bi možda u nekoj meri i moglo da bude razumljivo ali u ovom trenutku i nije. Naravno, govorimo o izveštajima medija ne samom radu tokom poslovnog foruma.


Da je sve ovo urađeno krajnje promišljeno, isplanirano i sistematski, vidimo iz proste činjenice da iako se misli na državni integritet po pitanju Kosova i Metohije, čiju lažnu nezavisnost u režiji Amerike Indija ne priznaje, u domaćim medijima nma nigde pomena ni te činjenice niti se uopšte bilo gde pominju Kosovo i Metohija!


Ovo je samo još jedan pokazatelj u neprekidnom i decenijski dugom nizu veleizdajničke politike Aleksandra Vučića i njegovog odnosa prema južnoj srpskoj pokrajini koji je, po svemu sudeći, svoj epilog dobio u Ohridu.


Dakle veleizdaja Kosova i Metohije koju Aleksandar Vučić sprovodi toliko je očigledna, jasna pa čak, reklo bi se, i obavezujuća prema urednicima medija i novinarima, da odlično znaju da Kosovo i Metohiju ne smeju ni da pomenu. U tom kontekstu se zahvaljivati nekome na podršci, u stvari je ne samo ogromna laž već i zločin bez presedana. Ipak, Vučić sve to čini bez i najmanjeg znaka sramote na svom licu!








* * *

  Iza nas stojite jedino - vi! Ako želite da nastavimo da radimo, podržite nas. Ostalo je na nama.





 





Pratite nas na FacebookTwiter ili Instagram


Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2023 ::    Hvala na interesovanju

Nastavak na KMnovine.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.