Vranjanac i maloletnici opljačkali sportsku salu

Izvor: JužneVesti.com, 28.Sep.2022, 15:18

Vranjanac i maloletnici opljačkali sportsku salu

Osamnaestogodišnji Vranjanac i još dvojica njegovih maloletnih sugrađana osumnjičeni su da su provalili u jednu salu za sportsku rekreaciju u tom gradu i iz nje ukrali devet pušaka za peintbol i drugu opremu.

U krađi su učestvovali i 17-godišnjak i 16-godišnjak i protiv njih će, kao i protiv 18-godišnjaka biti podnete krivične prijave zog teške krađe.

Kako navode iz policije, deo ukradene opreme je pronađen i vraćen vlasniku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

TINEJDŽERI UKRALI PUŠKE ZA PEJNTBOL I OPREMU Provalili u salu za sportsku rekreaciju u Vranju, "zaradili" krivične prijave

Izvor: Blic, 28.Sep.2022

Osumnjičeni starosti 18, 17 i 16 godina provalili u salu za sportsku rekreaciju u Vranju i ukrali devet pušaka za pejntbol i drugu opremu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.