Vozač iz Podujeva izazvao saobraćajnu nezgodu i pobegao

Izvor: JuznaSrbija.info, 30.Jun.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač iz Podujeva izazvao saobraćajnu nezgodu i pobegao

Uhapšen je R. S. (38) iz Podujeva zbog izazivanja saobraćajne nezgode i nepružanja pomoći povređenom licu.

R. S. (38) iz Podujeva uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, saopštila je policija.

Postoje osnovi sumnje da je R. S. 29. juna 2015. godine u naselju Visoka, opština Kuršumlija, upravljajući teretnim motornim vozilom sa >> Pročitaj celu vest na sajtu JuznaSrbija.info << priključnim vozilom, prešao na suprotnu kolovoznu traku, što je izazvalo sudar putničkih vozila „golfa“ i „renoa“. Tom prilikom “golf” je udario u priključno vozilo. Vozač teretnog motornog vozila je bez zaustavljanja nastavio dalje i napustio mesto događaja. Dva putnika iz „golfa“ zadobila su lake telesne povrede.

Uviđaj su izvršili osnovni javni tužilac u Kuršumliji i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kuršumliji. R. S. je uz krivičnu prijavu sproveden osnovnom javnom tužiocu u Kuršumliji. Sudija za prethodni postupak odredio mu je pritvor u trajanju do 30 dana.

Milen Đorđević

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.