Izvor: JUGpress.com, 15.Avg.2022, 18:04

Volonteri uredili sportski teren u Neradovcu

VRANJE

Udruženje „Aktivisti iz komšiluka“ uspešno je realizovalo volonterski kamp pod nazivom „Letnja škola street art-a“ na kojem je učestvovalo više od dvadeset volontera.

Volonteri su, uz stalni mentorski rad  poznatog vranjskog umetnika Sleša, uspeli da ulepšaju sportski teren u Neradovcu i nauče mnogo novih stvari kroz rad i druženje.

„Ovo je bilo veoma lepo iskustvo za sve nas, naučili smo osnovne tehnike crtanja murala i stekli mnogo novih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << prijatelja. Jedva čekamo sledeće volonterske akcije“, rekala je jedna od učesnica kampa.

Organizacijom ovog kampa „Aktivisti iz komšiluka“ su zajedno sa volonterima obeležili Međunarodni dan mladih.

Poruka je bila da je potrebno više sadržaja za mlade u Vranju, ali i sredstava za njihovo kreiranje i sprovođenje postavljenih ciljeva omladinske politike iz Strategije za mlade koja je usvojena prethodne godine.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.