Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2018, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vode za piće ima na sedam javnih česama u gradskoj opštini Medijana

NIŠ

Od 19 javnih česama, koliko ih ima na teritoriji najveće gradske opštine Medijane, vode ima na sedam javnih česama. Na ovim česmama je završeno ispiranje mreže i potvrđena bakteriološka i fizičko-hemijska ispravnost vode.

To su česma kod Gradske opštine Medijana, na Keju 29. decembar (kod Hotela „My Plase“), kod Spomenika „Ćele-Kula“, česma Ktitor u Duvaništu, na Trgu kralja Aleksandra, na Trgu „14.oktobar“ i česma između tržnih centara „Zona >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 1“ i „Zona 2“.

Ostale česme biće aktivirane pošto budu dobijeni rezultati Zavoda za javno zdravlje da je voda ispravna za piće.

Ostalo je da se sačekaju rezuktati sa česama- : kod  Doma zdravlja u Trebinjskoj ulici, česma na Trgu Republike kod kafane „Stara Srbija“, česma „Bure“ na Palilulskoj rampi,  kod Sabornog hrama, česma na Trgu „Pavla Stojkovića i, kao I takozvana Redijeva česma , po donatoru česme na  Trgu Patrijarha Pavla ,  Trgu „Stevana Sremca“ ,preko puta TC „Kalča“,, na „Pužu“ i „Fontani“ u Čairskom parku. „Donina“ i česma „Krst“ u Parku Svetog Save.

 Većina javnih česama na teritoriji Medijane podignuto je 2013. i 2014. godine u okviru projekta „17 česama za 17 vekova Milanskog edikta“.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.