Izvor: JUGpress.com, 05.Jan.2024, 14:12

Vlasti u Nišu povukle mašine za asfaltiranj ulica u naselju Delijski vis, asfalt bacili i u njive

NIŠ

Gradska vlast u Nišu je povukla sve mašine I prekinula radove na asfaltiranju ulica. Tri ulice u naselju Delijski Vis su polovično asfaltirane i to samo prvim slojem asfalta.

Žiteljima naselja Delijski Vis u Nišu I dalje je ugrožena bezbednost zbog čestih poplava kuća, podruma i garaža, koje nastaju usled jakih kiša a sve zbog neasfaltiranih ulica i nedostatka atmosferske kanalizacije, navodi se u saopštenju.

“Nakon više organizovanih protesta I >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << sastanaka sa rukovodstvom Grada Niša,  dobili smo obećanje da će sve ulice biti asfaltirane do Nove godine.

Pozivamo čelnike Grada Niša da ispune dato obećanje građanima i da asfaltiraju svih 8 kritičnih ulica u naselju Delijski Vis.

Žitelji Delijskog Visa poručuju da neće odustati od protesta sve dok se njihovi zahtevi ne ispune i ne reše svi komunalni problemi koji im ugrožavaju živote.

Nova blokada saobraćaja zakazana je za Badnji dan, za subotu 06. januara od 16 do 17 sati.

Blokada će biti na raskrsnici između ulice Marina Držića i ulice Svrljiški partizanski odred,  kod drakstora Kum, dodaje se u saopštenju uz objašnjenje da su u prilogu dostavljene i fotografije polovično asfaltirane ulice I fotografiju bačenog asfalta u njiivu, nakon poslednjeg protesta građana. (kraj) DV/ SM

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri ulice polovično asfaltirane, mašine povučene, a žitelji Delijskog Visa ponovo najavljuju blokadu

Izvor: JužneVesti.com, 05.Jan.2024

Nakon što je kako tvrde stanovnici Delijskog Visa gradska vlast u Nišu povukla sve mašine i prekinula radove na asfaltiranju njihovih ulica, najavljena je nova blokada saobraćaja za subotu 6. januara u vremenu od 16 do 17 sati...Blokada će biti na raskrsnici između ulice Marina Držića i ulice...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.