Izvor: JUGpress.com, 27.Dec.2019, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlasina pod snegom , neka naselja bez struje od utorka

SURDULICA-CRNA TRAVA

Na Vlasini i dalje pada sneg , ljudi u nekim naseljima od utorka nemaju struju a ne rade ni mobilni telefoni na području opštine Crna Trava.

Čitaoci JUGpresa javljaju da je temperatura tamo -3 stepena.

Na terenu su ekipe Elektrodistribucije iz Pčinjskog okruga a pomažu im i kolege iz Leskovca, Niša, Pirota da osposobe elektro mrežu.

Kažu da je to izuzetno teško jer je u utorak padao mokar sneg i duvao jak vetar, zboog čega >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je , 200-300 stabala veličine 30-40 metara je, kažu, palo na elektromrežu i oštetilo dalekovode i bandere.

U Elektrodistribuciji tvrde da je, navodno, lakše napraviti novu mrežu nego sanirati ovu.

Tvrdi se i da se ovakva šteta ne pamti.

Deo Vlasine je i dalje bez struje ,nekoliko sela u Crnoj Travi je juče dobil struju.

U Božici kod Surdulice je nastala opet havarija zbog snežnih padavina i opet nema struje.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.