Vlada će pomoći završetku zgrade pozorišta

Izvor: JUGpress.com, 16.Okt.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada će pomoći završetku zgrade pozorišta

VRANJE

Vlada Srbije će pomoći Vranju za završetak rekonstrukcije zgrade Pozorišta, za čiju će namenu biti izdvojeno oko 100 miliona dinara, izjavila je premijerka Ana Brnabić.

Ona je prisustvovala svečanosti povodom 15 godina poslovanja Komanije „Britiš Ameriken Tobako“ u Vranju.

„Pozorište je jedan od prioriteta i ono će biti završeno u 2019. godini. Takođe, veoma bitan projekat >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << je i izgradnja 486 stanova za pripradnike snaga bezbednosti, zatim prenamena daljinskog grejanja sa mazuta na biomasu u saradnji sa KFW, kao i izgradnja potpuno novog stadiona“, izjavila je predsednica Vlade.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Predsednica Vlade: Pozorište da, ali tražim ozbiljnost  od svih učesnika u projektu

Izvor: Danas, 16.Okt.2018

„Za završetak pozorišta u Vranju neophodno je izmedju sto i 120 miliona dinara, zato sam i razgovarala insistirajući na sastanku sa gradonačelnikom dr Milenkovićem, izvođačima radova i nadzornim službama na ovom projektu koji jeste prioritet Vlade Srbije, posle obnove Muzeja savremene umetnosti...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.