Većnik Milošević podneo ostavku, Zečević  novi član niškog veća

Izvor: juGmedia, 23.Jun.2018, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Većnik Milošević podneo ostavku, Zečević novi član niškog veća

Skupština grada Niša prihvatila je na poslednjem zasedanju ostavku gradskog većnika Miloša Miloševića koji u Gradskom veću bio zadužen za poslove planiranja, izgradnje, urbanizma i energetike.

Razlog podnošenja ostavke nije saopšten ali prema nezvaničnim informacijama Milošević, koji je diplomirani inženjer elektronike,  nedavno je dobio stalni posao u JP “Gradska toplana”.

Za sada nije poznato ko će ga zameniti u Gradskom veću

>> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Na jučerašnjem skupštinskom zasedanju smenjen je i gradski većnik Svetozar Aleksov, a za novog većnika za poljoprivredu i obrazovanje izabran je Mirko Zečević.

Još februara bilo je poznato da će Zečević zameniti Aleksova pošto je ovaj dobio posao državnog sekretara a u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ali je ta smane skinuta sa martovske sednice Skupštine grada, a tri meseca su bila potrebna da sledeća sedncia bude održana.

Mirko Zečević je sekretar PUPS-a i predsednik Gradske organizacije penzionera u Nišu.

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.