Važno obaveštenje: Informacije o ulaznicama za odloženu utakmicu Srbija - Belgija

Izvor: JuznaSrbija.info, 04.Jul.2022, 18:53

Važno obaveštenje: Informacije o ulaznicama za odloženu utakmicu Srbija - Belgija

Na večerašnju utakmicu reprezentacije Srbije koja počinje u 19.00 gledaoci koji poseduju ulaznicu moći će sa istom ulaznicom od nedelje da prisustvuju ponovljenoj utakmici. Svo očitavanje karata od prethodnog dana će biti poništeno.

Karte će biti ponovo očitavane na svim ulazima dvorane Čair. Gledaoci koji nisu u mogućnosti da prisustvuju večerašnjoj utakmici, a poseduju urednu neočitanu kartu, moći će da izvrše povrat ulaznice od sutra, 5.jula.

Za više informacija o povratu ulaznica potrebno je poslati e-mail na kontakt@tickets.rs . Po prijemu mejla dobijaju se dalje instrukcije u vezi povraćaja novca za neiskorišćene ulaznice.

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.